У зимовий період, коли немає можливості дістати свіжі фрукти і овочі, під час стресів, підвищених навантажень і період сезонних вірусних захворювань багато людей йдуть в аптеку, щоб придбати вітаміни. Вони надходять в наш організм в мікродозах, але їх значення важко переоцінити. Аналогічна ситуація складається і з нашими чотириногими вихованцями. Для повноцінного росту і розвитку їм також необхідні вітаміни.

Ці речовини є універсальним каталізатором, які беруть участь у всіх обмінних процесах організму. Навіть повністю збалансоване харчування не завжди здатне забезпечити потреби зростаючого організму тварини. В умовах поганого екологічної стану, нестачі рухової активності, навіть доросла здорова собака потребує додаткового надходження вітамінів. А в такий етап розвитку собаки, як вагітність або період лактації потрібно значно більше поживних речовин, щоб забезпечувати ними цуценят і підтримувати власний організм. У літньої тваринного теж сильно зростає потреба у вітамінах, так як вони є каталізатором обмінних процесів, які з віком сповільнюються.

ТМ 8in1 з радістю представляє асортимент вітамінів, яке здатне постійно підтримувати тварину в хорошій формі.

Полівітамінні комплекси 8in1 Excel Multivitamin призначені для підтримки здоров'я собаки в ідеальному стані, підтримки балансу вітамінів, мінералів та інших необхідних для здоров'я речовин.

8in1 Excel Multivitamin Puppy Спеціальна формула для цуценят і зростаючих собак  містить 11 вітамінів і 10 мінералів, які особливо необхідні в цей період для правильного росту і здорового розвитку. Ці вітаміни мають приємний смак і запах молока. Правильна пропорція вмісту кальцію і фосфору, сприяє розвитку міцних кісток і зубів. Антиоксиданти (вітаміни Е і С) підсилюють імунітет, а Омега-3 жирні кислоти допомагають цуценяті засвоювати необхідні жиророзчинні вітаміни. Комплекс цих полівітамінів також підійде вагітним і годуючим собакам.

8in1 Excel Multivitamin Adult розроблений спеціально для дорослих порід всіх собак. Цей препарат відрізняється збільшеною концентрацією вітамінної групи В, що не виробляються в організмі, а повинні надходити з їжею. Ці водорозчинні вітаміни грають особливо важливу роль в процесах утилізації їжі та виробленні енергії в організмі. Комплекс цих полівітамінів допоможе Вам зберегти собаку здоровою та активною.

8in1 Excel Multivitamin Senior Якщо Вашому чотирилапому другу більше 5 років, тоді йому підійдуть вітаміни, які допоможуть заповнити дефіцит поживних речовин в раціоні. Комплекс активних полівітамінів розроблений з урахуванням всіх вікових змін обміну речовин. У собак з 5 років поступово знижується потреба в мінеральних речовинах, зате збільшується необхідність отримання жирних кислот, які необхідні собаці для боротьби з віковими проблемами шкіри і шерсті. Добавка підтримує імунітет, забезпечує стабільну роботу шлунково-кишкового тракту, покращує стан шкіри і вовни. Регулярне застосування комплексу допомагає організму краще засвоювати вітаміни і прискорює обмін речовин. Завдяки цьому собака веде більш активний спосіб життя.

8in1 Excel Multivitamin Small Breed Комплексна добавка мультивітамінів розроблена спеціально для собак дрібних порід з урахуванням їх прискореного обміну речовин і пов'язаної з цим більшою потребою в вітамінах та мікроелементах. Комплекс містить у собі всі необхідні речовини, потрібні для підтримки здоров'я: вітамін В2, холін, антиоксиданти і мікроелементи, а невеликий розмір таблеток зручний для собак дрібних порід.

Щоденні добавки 8in1 покликані для турботи про шкіру і вовни Вашого вихованця. Головна функція вовни - піклуватися про терморегуляції організму, тому від її якості залежить і енергетичний стан тварини. Поганий стан вовни свідчить про можливі проблеми зі здоров'ям, тому турбота про шкіру і вовни означає турботу про тварину в цілому.

8in1 Excel Brewer's Yeast (Пивні дріжджі) Пивні дріжджі застосовуються в профілактичних і лікувальних цілях при авітамінозах, порушеннях обміну речовин, втрати апетиту і маси тіла, стресових станах, а також при ослабленні імунітету. Комплекс вітамінів і амінокислот підібраний з урахуванням останніх розробок провідних ветеринарних лікарів. До складу препарату входять тільки натуральні інгредієнти, тому він не викликає алергічних реакцій. Допомагає стимулювати обмін речовин в організмі, сприяє поліпшенню апетиту, підвищується рухова активність. При регулярному застосуванні значно поліпшується стан шкіри і якість вовни. Шерсть стає блискучою, більш густою, перестає ламатися і сіктися. Добавка 8in1 Excel Brewer's Yeast for large breeds розроблений спеціально для собак великих порід. Після застосування препарату спостерігається тенденція до збільшення ваги, що обумовлено типом конституції.

8in1 Excel Calcium - кальцієва добавка, яка необхідна цуценятам в період активного росту, коли їх організм відчуває особливу потребу в кальції, собакам під час вагітності та годування цуценят. Вітамін D3, що входить до складу препарату, сприяє оптимальному засвоєнню кальцію. Унікальність цієї добавки полягає в тому, що крім головних мінеральних речовин і певної кількості вітаміну Д, цей препарат не містить інших вітамінів і мікроелементів, що робить можливим застосування його з будь-якими іншими полівітамінними комплексами і сухими збалансованими кормами.

8in1 Excel Mobile Flex+ Унікальною за складом і дії є добавкаКомплексний хондропротектор, призначений для профілактики захворювань опорно-рухового апарату. Препарат йде в формі порошку, який може бути змішаний з їжею, що зручно для собак, які не люблять таблетки, а також для літніх собак. Комплекс містить 25% цінних Новозеландських зелених мідій, унікальну комбінацію омега-3 жирних кислот, хондроїтину і глюкозаміну, метіоніну, бета-глюкана і вітаміну С. Глюкозамін - це речовина, що виробляється хрящової тканиною суглобів. Служить необхідним будівельним компонентом хондроїтину і входить до складу інших важливих для суглоба речовин. При русі суглобів протеоглікани весь час руйнуються і вимагають постійної заміни. Якщо глюкозаміну в організмі не вистачає, вироблення протеогліканів порушується. Тому дефіцит глюкозаміну - одна з головних причин дегенерації суглобів. Глюкозамін необхідний для побудови сполучної тканини, вони стимулюють утворення колагену, сприяє поліпшенню харчування хрящової тканини, яка оточує суглоби. Глюкозамін стимулює побудову хрящів, підтримує еластичність, має протизапальний ефект. Хондроітин запобігає ензимну деградацію суглоба. Вітамін С і метіонін допомагають нормалізувати сполучні тканини і зберігає суглобовий хрящ. 8in1 Excel Mobile Flex + допомагає собаці вільно і безболісно рухатися, вести активний спосіб життя.

Полівітамінні комплекси і щоденні добавки 8in1 розроблені з урахуванням всіх потреб тварин, при участі ветеринарних лікарів.

Не забувайте піклуватися про свого вихованця і бережіть його здоров'я!

Любимо тварин, поважаємо їх природу!