Футболка для собак | Зоомагазин MasterZoo

Зміст

Чому літній одяг важливий для собак і кішок

Типи літнього одягу

Модні тренди в літньому одязі для вихованців

Особливості вибору літнього одягу

Висновки

Всі вже звикли, що взимку багато собак, особливо дрібних та середніх порід, ходять у теплих комбінезонах, костюмах, жилетах та светрах. Це дуже практично – вихованець отримує додатковий захист від холоду та вітру, рідше хворіє, а мити його після прогулянки значно простіше. Але «MasterZoo» пропонує не лише теплі моделі одягу для зими та міжсезоння. У нас на сайті та в мережі магазинів широко представлений одяг для собак літній, є і літній одяг для кішок. У яких випадках вона потрібна? Яких котів потрібно одягати влітку? Як правильно підібрати одяг для собачки або мурчика?

Чому літній одяг важливий для собак і кішок

Багатьом хвостикам і носикам у теплу пору року потрібний одяг. Насамперед, це стосується собак і котів безшерстих порід: китайський чубатий собака, американський голий тер'єр, перуанський голий собака, голий чихуахуа, канадський сфінкс, донський сфінкс, кохона, ельф, мінскін, український левкой, бамбіно та ін. Шкіра цих улюбленців дуже чутлива до сонячних променів. Повалявшись на сонечку кілька хвилин ваш песик може «згоріти» або отримати тепловий удар. Якщо ви плануєте з підопічним прогулянку в літній день, виїзд на природу, до водойми, подбайте про захист його ніжної шкіри від палючого сонця - купіть відповідний одяг. Котики, які люблять поніжитися на підвіконні, на балконі або на ганку будинку, також потребують одягу, що захищає від сонячних променів.

Одяг певною мірою захищає улюбленця від укусів комах, адже укус комара, оводу, москіта - не тільки неприємно, ці та інші комахи є носіями небезпечних хвороб і гельмінтів, тож додатковий захист у цьому випадку зайвим не буде.

Знадобиться одяг собакам без підшерстя, наприклад, йоркширським тер'єрам, мальтезам, ши-тцу, таксам, бассет-хаундам, доберманам, особливо з темною шерстю. Вони дуже чутливі до перегріву та можуть отримати опік або тепловий удар. Щоб цього не трапилося, у спекотний день вдягніть на хвостика одяг: футболку чи сорочку світлого кольору із натуральної тканини. Для чотириногих модниць можна підібрати стильну літню сукню.

Вихованцям, яким небезпечний перегрів, зокрема, песикам брахіцефальних порід, улюбленцям із зайвою вагою, захворюваннями серця та судин, футболка або борцівка, змочена водою, стане захистом від теплового виснаження та теплового удару у разі, якщо немає можливості скупатися або сховатися в тінь. У цій ситуації буде корисним не лише одяг, а й головний убір.

На пляжі, в лісі або на дачі чотириногі пустуни люблять перекидатися в піску або валятися на землі, і в цьому випадку одяг захистить від пилу та бруду, адже часті купання не на користь шкірі та шерсті хвостика. А якщо собака буде одягнений, то після прогулянки достатньо помити тільки лапки і обтерти вологою мочалкою найбільш брудні ділянки тіла.

Якщо улюбленець воліє лежати на вашому дивані, у кріслі або залазить на ліжко, а ви боїтеся, що він забруднить їх, купіть йому домашній одяг - піжаму. Трикотажні піжами настільки легкі та м'які, що собаки майже не відчувають їх на тілі та не мають незручностей при носінні. Так питання чистих меблів, білизни, пледів та подушок буде вирішено.

Літо не завжди буває спекотним, трапляються і прохолодні дні з дощем, вітром та туманом. Щоб у негоду собака не відчував дискомфорту, заздалегідь подбайте про відповідний одяг: костюмчик, худі або толстовку, а якщо на вулиці мокро - легкий дощовик.

Як бачите, багатьом собакам і котам літній одяг просто необхідний, і в каталозі «MasterZoo» ви знайдете різноманітні моделі літнього вбрання для носиків різних порід.

Жакет для собак | Зоомагазин MasterZoo

Типи літнього одягу

Ми пропонуємо різноманітний літній одяг за прийнятними цінами та особливу увагу приділяємо якості товару. В асортименті «MasterZoo» ви знайдете одяг для вихованців перевірених виробників – брендів Pet Fashion та Puppy Angel. Ми вибираємо найкраще з модельного ряду кожного виробника та стежимо, аби матеріали, якість пошиття та дизайн відповідали європейським стандартам.

 

Одяг для собак літній, а також моделі, які можуть носити коти, створюється з натуральних тканин, що дихають: бавовняного трикотажу, бязі, батиста, джинсової тканини, деякі з них доповнюються оздобленням із шифону, шовку, поліестеру.

У каталозі «MasterZoo» ви знайдете такі моделі:

  • трикотажні футболки та борцівки;
  • сорочки;
  • сукні;
  • піжами;
  • костюми;
  • комбінезони;
  • головні убори та аксесуари.

Широка розмірна лінійка дає можливість підібрати літнє вбрання для різних порід. На нашому сайті або в мережі зоомагазинів ви знайдете розмірну сітку виробників із зазначенням параметрів для кожного вбрання, а також рекомендації для яких порід підходить та чи інша модель. У мережі зоомаркетів по всій Україні представлений багатий вибір літнього одягу, тому ви можете зайти в наш магазин разом з носиком і приміряти те, що сподобалася. А якщо раптом потрібного розміру не буде в наявності, у будь-який зручний час робіть замовлення на сайті. Зверніть увагу, якщо ви зробите замовлення на суму понад 500 грн, то посилка прийде на відділення «Нової пошти» безкоштовно.

Модні тренди в літньому одязі для вихованців

Ми стежимо за модними тенденціями та вибираємо асортимент літнього одягу для котів та собак так, аби хвостаті особистості завжди мали неперевершений стильний вигляд. Звичайно, щороку мода на кольори та фасони змінюється, але ми віддаємо перевагу моделям:

  • високої якості;
  • з натуральних матеріалів, пошитих з використанням практичної та безпечної фурнітури;
  • відповідних тенденцям сезону;
  • зручним та комфортним, пошитим з урахуванням фізіологічних особливостей різних порід;
  • оригінальним, привабливим, що підкреслюють харизму вашого вихованця.

У нас ви зможете обрати улюбленцеві капсульний гардероб, в якому все вбрання гармонійно поєднуватиметься одне з одним і з різними аксесуарами. Так ви зможете створювати цілісний образ для будь-якого випадку - прогулянки на майданчику, виїзду на дачу або до водоймища, урочистого «виходу» в гості або в парк.

Особливості вибору літнього одягу

Найважливіше в одязі для вихованця – правильно обраний розмір. Бренди Pet Fashion та Puppy Angel створили унікальні лекала, в яких враховуються особливості статури собак і котів різних порід. Фахівці рекомендують вибирати для носиків і хвостиків досить просторі моделі, які не прилягають до тіла щільно і створюють між тканиною та шкірою невеликий повітряний прошарок.

Ми пропонуємо всім покупцям ознайомитися з розмірною сіткою виробника, де вказані габарити кожної моделі – довжина спинки та обхват грудей. Орієнтуючись на ці показники, оберіть для улюбленця відповідний варіант. Якщо виміри вашого підопічного опинилися на стику двох розмірів, варто віддати перевагу більшому.

Слід враховувати зручність одягання хвостика. В асортименті представлений літній одяг без застібок або із застібкою-кнопками на грудях. Залежно від того, як ваш улюбленець ставиться до процесу одягання, вибирайте той чи інший варіант.

Після того, як ви одягли на котика або собачку футболку, сукню, худі чи дощовик, поспостерігайте за ним. Якщо одяг сковує рухи, натирає, тягне або тисне – вона вихованцю не підходить, слід вибрати більш просторий варіант.

Одяг для собак | Зоомагазин MasterZoo

Висновки

На сайті та в магазинах «MasterZoo» ви можете обрати найрізноманітніші товари для хвостатих підопічних за доступною ціною, у тому числі й літній одяг. Ми пропонуємо легкі, еластичні, приємні на дотик моделі з м'яких натуральних тканин, які відмінно захистять вихованців від літньої спеки, пилу та частково від укусів комах. Для дощу та прохолодних днів у нас теж є великий вибір одягу – від футболок та светрів до толстовок і дощовиків.

Будьте уважні при виборі літнього одягу для вихованця, він не повинен надто щільно прилягати до тіла. Щоб підібрати одяг правильно, виміряйте довжину спини від основи шиї до початку хвоста і об’єм грудей у найширшому місці (за передніми лапами). Орієнтуючись на отримані цифри, ви по таблиці виробника зможете зрозуміти, який розмір необхідний улюбленцеві. Якщо ваші виміри опинилися на межі двох розмірів, вибирайте той, який побільше.

 

FAQ
  • Який літній одяг підходить для мого собаки / кота?

    Насамперед – зручний, комфортний, приємний на дотик. Літній одяг для вихованця повинен бути вільним, легким і захищати від перегріву, сонячних опіків, а також від пилу та комах. Колір, дизайн, фасон вибирайте на власний розсуд, а розмір - виключно з урахуванням особливостей статури вашого улюбленця.

  • Як вибрати правильний розмір літнього одягу для улюбленця?

    Щоб правильно визначити розмір, поставте собаку/кота і сантиметровою стрічкою виміряйте відстань від основи шиї до основи хвоста, а також об’єм грудей за передніми лапами, це найширше місце. Отримані цифри порівняйте з тими, які вказані у розмірній таблиці виробника та обирайте найбільш вдалий варіант одягу. Літній одяг має бути досить вільним, тому, якщо виникли сумніви, віддайте перевагу розміру побільше.

  • Як забезпечити комфорт вихованцю в літньому одязі?

    Звичайно, якщо хвостики, які не люблять одягатися взагалі, але найчастіше умовляннями, смаколиками та регулярними повтореннями вдається привчити вихованців до одягу. І чим зручніше він виявиться, тим менше проблем буде при вдяганні. Головна умова зручності – правильно підібраний розмір. Якщо модель приємна до тіла, не тре, не тисне, не сковує руху, собачка чи котик спокійно носитимуть її, не відчуваючи дискомфорту. Також простежте, аби на одязі не було аксесуарів, які дратують улюбленця.

  • Де можна придбати літній одяг для вихованців?

    Великий вибір літнього одягу для собак і котів представлений на сайті «MasterZoo» та у мережі магазинів. У нас ви знайдете великий вибір для спекотних та прохолодних літніх днів:

    • • борцівки;
    • • футболки;
    • • сукні;
    • • сорочки;
    • • дощовики;
    • • светри;
    • • толстовки;
    • • кепки, панами та ін.

Хочеш дізнатися більше?

Після прочитання нашої статті, перегляньте додаткову інформацію нижче:




Наші соціальні мережі