Повсякденний клопіт, робота, домашні справи, складання списку покупок, планування вихідних - все це вимагає уваги, тому іноді ми забуваємо про те, що вихованця потрібно відвести на плановий огляд до ветеринара, провести профілактику паразитів або записати до грумера. Можна, звичайно, поставити «нагадувалку» і відвідати ветклініку вчасно, але якщо там раптом знадобляться результати аналізів, а вони залишилися вдома або загубилися… Найкраще рішення для всіх дбайливих господарів чотирилапих вихованців – зручний та функціональний «Щоденник турботи», який пропонує додаток Animal ID.

Що таке Animal ID

Безкоштовний мобільний додаток Animal ID – це не лише міжнародна база даних про вихованців, завдяки якій хвостика, що загубився, можна буде знайти максимально швидко. Це ще й чудовий помічник для відповідальних людей, які дбають про підопічних та не хочуть пускати ситуацію на самоплив. «Щоденник турботи» стане вашим персональним асистентом, який вчасно підкаже: «час купати улюбленця», «завтра треба зробити щеплення», «не забудь підстригти кігтики», «пора купувати корм» та ін. І це ще не все! Давайте дізнаємося про цей зручний сервіс більше.

Як працює «Щоденник турботи» Animal ID

«Щоденник турботи» - це зручний та функціональний календар, в який ви можете вносити всю інформацію, що стосується вашого улюбленця. Насамперед, це дати профілактичних оглядів, вакцинації, профілактики паразитів, відвідування грумера, виставки, купівля корму та ін. Але це далеко не все.

Тут же ви можете зберігати фото або скани всіх документів вихованця, причому не довільно, а прив'язувати інформацію до кожного типу подій.

Наприклад, необхідно зробити вакцинацію. У «Щоденнику» ви відзначаєте дату та прикріплюєте до неї фото довідки про попереднє щеплення, замітки про те, як почувався хвостик після нього, який був апетит, які вітаміни чи препарати рекомендував лікар для пом'якшення реакції і що з цього ви давали вихованцю. Сюди можна додати фото ветеринарного паспорта, аналізів та інших документів.

Організувати інформацію у «Щоденнику турботи» так, щоб не довелося її довго шукати, просто – слід вибрати тип події та в міру надходження інформації вносити її до відповідного розділу. Причому скопіювати можна і листування з ветеринаром, і повідомлення від заводчика, і листа від знайомих, які підлилися корисною інформацією. Вбудований пошук у «Щоденнику турботи» Animal ID дозволить буквально за кілька секунд знайти потрібний лист, документ чи повідомлення. Тепер вам не доведеться ритися в папках з папірцями, гортати пошту чи месенджер у пошуках повідомлення. Достатньо вибрати тип події – і вся інформація по ній стане доступною миттєво!

Переваги використання «Щоденника турботи»

Програма Animal ID дозволяє розмістити на сторінці хвостика будь-яку інформацію, яку ви вважаєте за необхідне там вказати. Крім того, додаток дає можливість:

• зберігати в одному місці всі документи, щоб вони були під рукою: ветеринарний паспорт, медичну картку, оцінки реакції на щеплення, прийом ліків або інші процедури;

• переписуватися із заводчиком, однодумцями та ветеринарним лікарем;

• зберігати фото та відео пухнастика;

• отримувати інформацію про розпродажі, знижки, новинки в зоомагазинах та вигідно купувати зоотовари для вихованця.

А «Щоденник турботи» допоможе вам не забути про важливі та повсякденні справи, що стосуються чотирилапого друга, а значить бути максимально ефективним, підтримувати здоров'я підопічного та створювати для нього оптимальні умови.

Тепер ви можете забути про купи папірців, фото в різних папках, втрачені email, повідомлення, запрошення, пропущений розпродаж потрібного корму, ветеринарних препаратів або амуніції. Достатньо просто відкрити програму – і необхідна інформація стане доступною за кілька секунд!

Як почати користуватися

Спочатку скачайте на телефон безкоштовний додаток Animal ID та вибирайте «Щоденник турботи». У календарі у розділі «Події» відзначайте потрібну дату, вказуйте ім'я хвостика, категорію події та впишіть назву. Тут же доступний розділ «Нотатки», де зручно зберігати свої запитання до ветеринара, вказувати особливості чотирилапого друга, його реакцію на попереднє щеплення або профілактику паразитів, фото корму, на який хотіли б перевести собаку чи кота, словом, усю додаткову інформацію щодо події .

Завдяки функції пошуку ви зможете швидко знайти всі дані і не хвилюватися, що щось загубилося або випадково видалено. Більше жодних забутих візитів, загублених документів та втрачених можливостей!

Додаток Animal ID та його функція «Щоденник турботи» дозволяють:

• без напруги керувати всією інформацією щодо улюбленця;

• своєчасно проводити всі заходи для краси та здоров'я підопічного;

• надійно зберігати фото та відео;

• з комфортом спілкуватися з іншими власниками котів та собак, заводчиком та ветеринаром;

• завжди бути в курсі розпродажів та акцій і не забувати вчасно купити корм, шампунь чи краплі на холку.

Подбайте про вихованця та заощаджуйте власний час – скачайте програму Animal ID і не хвилюйтеся ні про що. «Щоденник турботи» - надійний помічник і відповідальний асистент, який дозволить зберегти час і нерви, зробити догляд за пухнастим другом простим і необтяжливим!