Якщо ви хочете, щоб ваш чотириногий друг завжди був здоровий, бадьорий і активний, подбайте про якісний корм. Він повинен мати не тільки привабливий смак, але і містити всі необхідні мінеральні речовини і вітаміни, білки і вуглеводи в збалансованій кількості. Стільки, скільки потрібно саме вашому улюбленцю. Корм для собак Royal Canin - один з кращих варіантів раціону для вашого вихованця.

Корм для собак Роял Канін користується стабільним попитом у всьому світі вже більше 50 років. Цей бренд - одна з провідних компаній, які наповнюють зооринок якісним сухим і вологим кормом для домашніх вихованців. До складу входять понад 50 інгредієнтів найвищої якості - м'яса, риби, овочів, вітамінних добавок. У виробництві кормів Роял Канін для собак використовуються передові технології харчової промисловості, новітні розробки ветеринарів, біофізиків і біохіміків.

Завдяки комплексному підходу компанії Royal Canin - корм для собак став продуктом суперпреміум класу і користується заслуженою любов'ю як у улюбленців, так і у їхніх господарів.

Кожен вид корму французького виробника Royal Canin складений з точним дотриманням пропорцій поживних речовин і вітамінів, необхідних для тієї чи іншої породи собак. Різноманітні корми Роял Канін виробляє для собак з урахуванням:
- специфіки породи;
- віку;
- ваги і статури;
- ступеня активності;
- загального стану здоров'я та наявності певних захворювань.

Сухі та вологі корми для домашніх вихованців виробляється компанією Роял Канін в широкому асортименті. Кожен власник собаки зможе вибрати саме той раціон, який необхідний для його чотириногого друга.
 

Особливості кормів Роял Канін для різних собак

Головний принцип роботи виробника Роял Канін - знання і повага. Знання потреб і особливостей вихованців і повагу до кожного з них, прагнення зробити раціон кожної тварини корисним, природним і смачним. Сухий корм Royal Canin засвоюється практично повністю, виглядає апетитно, має чудовий смак і аромат. Вологий представлений в меншій кількості, але також користується популярністю, особливо у власників цуценят і літніх собак.

Корм Роял Канін для цуценят і дорослих собак отримав тисячі позитивних відгуків від ветеринарів і заводчиків з різних країн світу. Адже виробник враховує кожну дрібницю. Адаптований не тільки склад: навіть розмір гранул корму розраховується. Розмір шматочків варіюється в залежності від того, якої породи собака: мініатюрна, маленька, середня, велика або дуже велика. Враховується і такий момент, як гігієна порожнини рота собак, здатність пережовувати тверді шматочки.

Купити корм для собак Роял Канін для свого вихованця, значить подбати про його здоров'я і довге повноцінне життя. Адже крім лінійок кормів для собак певного віку, Royal Canin розробив меню для окремих порід: французьких бульдогів, такс, німецьких вівчарок, ротвейлерів, чихуахуа і інших.

Спеціальна серія лікувальних кормів Royal Canin пройшла незалежне тестування і рекомендується ветеринарами для годування цуценят і собак з такими проблемами як: діабет, ожиріння, хронічні захворювання печінки, нирок, сечовивідних шляхів, розлад травлення, схильність до алергії, захворювання шкіри. Також є спеціальні корма, які сприяють швидкому відновленню сил цуценят і дорослих собак після хвороб та операцій.
 

Раціони Royal Canin для цуценят

Малюкам до 1 року потрібно специфічне меню, збагачене легко засвоюваними білками, вуглеводами і кальцієм. Однак не всі вуглеводи цуценятам підійдуть, а кальцій повинен бути обов'язково в особливій формі. Спеціально для цуценят і розроблена серія Роял Канін, в яку входять корм для собак в період виношування потомства і лактації, для цуценят різного віку і різних порід.

Корм Роял Канін для зовсім маленьких і більш дорослих цуценят сприяє гармонійному росту, правильному формуванню скелета та внутрішніх органів, а також дарує сили для активних ігор і прогулянок. Саме в цьому віці важливо забезпечити цуценятам повноцінний здоровий раціон, щоб попередити розвиток різноманітних захворювань і порушення обміну речовин. Правильне збалансоване харчування з Роял Канін - гарантія здоров'я вашого вихованця.