Brit - популярний в Європі чеський бренд який виробляє корма для котів і собак. Виробник має на меті забезпечити домашнім вихованцям збалансоване харчування, яке буде робити життя котів і собак довгим і щасливим. Продукція фірми експортується в понад 50 країн світу і користується високим попитом, оскільки пропонує оптимальне поєднання високої якості за прийнятною ціною. Купити такий корм в Україні можна в мережі зоомаркетів «MasterZoo», зоомагазинах і інтернеті.

Вrit виробляє корм для різних вікових категорій вихованців і тварин з особливостями.

Власники котів і собак можуть вибрати відповідний варіант з великих лінійок сухого і вологого корму Brit: Вrit Care - супер-преміум класу і Вrit Premium - назва говорить сама за себе. Чим же відрізняються лінійки Вrit, і що краще вибрати для свого чотириногого улюбленця.

Brit корм для котів - корисно і смачно

Завдяки наявності власних лабораторій, фахівці Вrit розробили корм, максимально наближений по складу до раціону тварин в природних умовах. При цьому враховуються вікові та інші особливості котів. В основі корма натуральне м'ясо - курка, ягнятина, оленина, лосось та ін. У кожній лінійці кормів Вrit в залежності від класу процентний вміст м'яса різний, але його якість залишається незмінним.

Корм Вrit Care для котів містить близько 50% білків, і це тільки натуральне добірне м'ясо. Із злаків в даній серії Вrit використовується тільки рис. Сої, пшениці та інших продуктів, що викликають алергію, в кормі немає. Натомість склад збагачений овочами, екстрактами юки Шидигера і обліпихи, лососевим жиром - це інгредієнти покращують засвоюваність котами їжі, нормалізують роботу кишечника, зміцнюють захисні сили організму, позитивно впливають на стан шерсті кота. Модифікованих продуктів і хімічних речовин у складі корму Вrit для котів і собак немає - зверніть на це увагу!

Вrit Premium для котів включає 30-40% білкових інгредієнтів - м'яса, птиці та риби. У цій лінійці в корм включені не тільки рис, є кукурудза і пшениця - їх виробник вказує на упаковці. В іншому склад ідентичний супер-преміум корму і так само не містить ніяких хімічних добавок.

Вrit корм для котів у вигляді консервів настільки апетитний і ароматний, що викликає інтерес не тільки у котів, але і у їхніх господарів. До речі, бренд підкреслює, що інгредієнти корму настільки якісні, що його цілком можуть їсти і люди.
 

Корм Вrit Care для собак

ТМ Вrit випускає корм для собак в двох видах - сухий і вологий - в консервах або паучах. У кожній серії меню для собак, - Brit Сare і Вrit Premium - є спеціалізовані склади:
- для цуценят;
- для активних вихованців;
- для літніх;
- для собак з надмірною вагою;
- для улюбленців, у яких є схильність до алергії або порушеннями травлення;
- для довгошерстих тварин.

Вrit Care для собак складається мінімум на 50% з натурального білка - м'яса або риби, іншу частину складають овочі, фрукти, ягоди, жир курки або лосося. Із злаків корм Вrit Care для собак містить тільки рис. Преміальний корм має той же склад, але кількість злаків більше, а м'яса на 10-15% менше, що цілком відповідає класу і ціновому сегменту. У складі кожної серії немає ніяких барвників і підсилювачів смаку - тільки натуральні інгредієнти!

Також корм для собак Brit випускається у вигляді консервів, ковбас і ласощів. Вживати їх в якості основної їжі не рекомендується, а ось для перекусу під час прогулянки, як ласощі і заохочення - це відмінний варіант.

Купити для вихованців Вrit корм означає проявити турботу про свого чотириногого друга, показати йому свою любов і, як не дивно, заощадити. Адже правильне збалансоване харчування один з головних способів зберегти здоров'я улюбленця. Подбавши про вибір хорошого корму, ви економите на візитах до ветеринара, ліках та процедурах.