У тебе з'явився кумедний хом'ячок? - Тоді йому потрібен Habitrail® OVO!

Habitrail® OVO - саме інноваційне та сучасне житло для хом'яків. У яскравому новому і креативному дизайні OVO передбачено все, що б не захотів юний власник хом'ячка для свого підопічного.

Інновації

Творці клітин серії Habitrail повністю оновили оснащення, дизайн і фактично «вдихнули» нове життя в продукт. На збір комплексу вам знадобиться не більше 60 сек і зовсім не знадобиться ніяких спеціальних інженерних навичок. Через прозорі стінки ходів ви зможете спостерігати за грою і пересуванням хом'яка, а також за тим, як він кутається в нірку, гризе картон або дрімає в будь-якому з укриттів OVO.

Дизайн в домашніх умовах

Незважаючи на те, що кожен продукт Habitrail може використовуватися без додаткових з'єднань, ми вивчили всі аспекти життя хом'яка для створення аксесуарів, які можуть поліпшити якість життя вашого підопічного і посилити задоволення від спільного проведення часу. Аксесуари Habitrail® OVO - це захоплюючі яскраві взаємодоповнюючі елементи, якими ваш вихованець буде насолоджуватися роками. Хом'як може дертися по тунелях - як він це робив би в природних умовах, створювати норки і комори, для сну і просто для досліджень. Будиночки Habitrail® OVO зроблені таким чином, що у вашого хом'яка є одна головна кімната, до якої ви можете додати безліч додатків і тунелів, кожен з яких має хорошу вентиляцію. Модулі Habitrail® OVO-максимально безпечні для хом'яка, завдяки запатентованій системі з'єднують замків, за допомогою яких ви можете безпечно з'єднувати додаткові елементи і тунелі.

Легко прибирати!

Всі елементи Habitrail® OVO мають високі стінки для перешкоджання розсипання підстилки. Кожен тунель складається з двох половинок, які можна просто роз'єднати для очищення.

Прийдіть і познайомтеся з новим захоплюючим, повним пригод будиночком для вашого хом'яка Habitrail® OVO.