Новий формат зоомаркета «MasterZoo» в Рітейл Парк Петрівка: маленький рай для вусатих та пухнатих улюбленців

11-го травня в Рітейл Парк Петрівка презентувала своє 83-є представництво одна з найбільших зоомереж з продажу товарів для тварин - «MasterZoo».

Зоомаркет що відкрився складно назвати звичайним - це величезний zoomall, площею 400 м 2.

Дизайн нового зоомаркету витриманий в спокійних пастельних тонах. MasterZoo з порога зустрічає атмосферою затишку і турботи, а також гармонійно розташованими стендами з величезним вибором аксесуарів для самих різних вихованців - від кормів та брендового одягу, до незабутньої аквастудії і акваріумним обладнанням. У новому зоомаркеті представлено понад 20 торгових марок кормів для тварин. «MasterZoo» нагодує не тільки котиків і собачок, але і акваріумних рибок та навіть вибагливих коропів коі. Різноманітність лежанок для собак, амуніції, ласощів, вітамінів, кігтеточок для котів вражає своїм вибором. Варто відзначити, серед них не тільки зарубіжні, а й кращі вітчизняні виробники.

Неможливо не помітити і незвичайне панно «Вихованці, які чекають нас вдома», на якому можна побачити не моделей, а справжнісіньких співробітників зоомаркету зі своїми домашніми вихованцями. Основний меседж ідеї - співробітники зоомагазина знають все, про що мріють ваші вусаті та пухнаті вихованці, адже у них вдома такі ж кролики, котики і собачки. MasterZoo щиро дарує вашим вихованцям любов і турботу.

 

Чи варто йти з дітьми

Не секрет, що любов до тварин прививається змалечку. Дітям важливо і потрібно розповідати про любов, турботу і гуманне ставлення до тварин. «MasterZoo» підтримує цю філософію. Крім просторих вольєрів з екзотичними тваринами, в зоомаркеті в веселому паровозі живуть кролики, морські свинки, шиншили та інші гризуни, яких так люблять діти. При бажанні кролика або морську свинку завжди можна потримати в руках.

Аквастудія - світ акваріумної фантастики

«MasterZoo» не приховують, що вклали величезний труд в створення аквастудії свого комплексу на Петрівці. Над її створенням працювали найталановитіші акваскейпери України. І варто чесно сказати - їх зусилля однозначно увінчалися успіхом. Дизайн, освітлення, розташування - все тільки підкреслює шикарні стенди з акваріумами кращих світових виробників. Аквастудія вражає вибором більш сорока популярних і екзотичних видів рибок.

Унікальний дизайн акваріумів заворожує своїм чаклунством і неповторністю, спостерігаючи за цим підводним світом можна забути про насущні справи.



 

Співробітники «MasterZoo»

Що стосується персоналу зоомаркета - це справжні професіонали своєї справи. Консультанти завжди допоможуть порадами, консультації з аксесуарів та потенційним вихованцям не викликають труднощів, навіть коли питаєш про хамелеонів або гігантських равликів.

Прогулянка по новому зоомаркету «MasterZoo» в Рітейл Парк Петрівка залишає найпозитивніші враження. З точністю можна сказати, що відвідування зоомаркету стане відмінним способом провести час всією сім'єю з користю і задоволенням.

Філософія «MasterZoo»

Ось уже 10 років філософія «MasterZoo» ставить перед собою мету допомогти в розумінні, що навіть самий маленький вихованець гідний поваги і правильного догляду. Адже саме так вихованцеві буде комфортно з вами, і саме так він відповість щирістю і любов'ю.