Дати проведення: з 14.04 по 22.04 2018 р.

Час проведення: з 10-00 до 20-00 щодня

Місце проведення: м. Харків, вул. Дерев'янко, 17В, «Зооленд» - найбільший зоомаркет в Україні, в якому розміщується професійна Аквастудія з постійно діючою експозицією запущених акваріумів.

Організатор виставки: група компаній «Сузір'я», спільно з Харківським клубом любителів гуппі.

Спонсори заходу: Зоомаркет «Зооленд» та Національна мережа зоомаркетів "МайстерЗоо", а також TM AquaEl - світовий лідер акваріумістики, який представляє повний асортимент продукції для запуску і професійного обслуговування акваріумів та декоративних ставків.

Шоу являє собою незвичайний захід для шанувальників яскравих акваріумних рибок, буде цікаво і дорослим, і дітям.

В затишній атмосфері Аквастудії зоомагазину «Зооленд» зберуться люди, які знають всі тонкощі підводного царства.

Особливість заходу - оформлення акваріумів в стилі акваскейп. Акваскейп - це особлива техніка розташування рослин, каменів і корчів в акваріумі. З їх допомогою створюються барвисті фантастичні сади або пейзажі. Такі акваріуми, як правило, високотехнологічні і творяться за допомогою складних технічних засобів. Вони підпорядковані певним правилам побудови композиції. У створенні експозиції будуть брати участь відомі аквадизайнери України.

Також в ці дні представники виробників кормів та обладнання для акваріумістики, надають спеціальні акції та пропозиції всім шанувальникам домашнього підводного світу.

Більше 1000 яскравих акваріумних рибок в одному місці!