Цієї п’ятниці (28.09) ми відкриваємо абсолютно новий зоомаркет у центрі Києва на вул. Велика Васильківська, 49!

MasterZoo розуміє всіх. Розуміє... з чим ви зіштовхуєтеся щодня у догляді за вихованцем. Ми знаємо про вихованців все, і поки ви насолоджуєтеся приємним спілкуванням з маленьким другом, ми подбаємо про все інше. Всіх... і вусатих, і пернатих, і навіть смугастих.

У MasterZoo ви знайдете все необхідне для улюбленця: від смачного корму до стильного вбрання. І все це для 5 видів вихованців. Головна відмінність нового MasterZoo від інших магазинів — це місце, де ви зможете більше знайомитися, спілкуватися, і розуміти вихованців.

Що ж на вас чекає? Уже в першому залі ви побачите наші супер-можливості. Тут ви зможете обрати все необхідне для ваших улюбленців. В основному залі ви побачите собак, котів, рибок, птахів та гризунів. Вони піднімуть настрій за кілька секунд. А вздовж вікон ви зможете провести час на затишних пуфах і поспілкуватися з консультантами-зоомайстрами. У новій fashion-зоні можна буде приміряти вбрання і зробити фото з улюбленцем. У грумінг-салоні подбають про ваших чотириногих друзів, а в зоні майстер-класів ви зможете розвинути свої навички спілкування з вихованцем. Крім цього, ми представимо оновлений асортимент вітамінів, кормів і будиночків для вихованців. Ми віримо в те, що вихованець у будинку — це велика радість. І наша місія — забезпечити задоволення від спілкування з ним.

Чекаємо на вас і ваших улюбленців на відкритті нового MasterZoo! #розумієвсіх